Crowdfunding

De personen waarvoor wij tot nu toe levensverhalen hebben geschreven zijn de wat draagkrachtigen uit de samenleving.

De afgelopen jaren hebben we echter veel aanvragen ontvangen van mensen die graag hun verhaal zouden willen laten optekenen, maar helaas niet genoeg geld hebben.
Omdat juist deze verhalen een andere kant van het leven belichten dan het levensverhaal van de wat rijkere onder ons, zijn wij gaan kijken of crowdfunding een oplossing zou kunnen bieden.


Crowdfunden betekent dat (onbekende) mensen (de crowd) een bijdrage leveren aan een bepaald doel of project.
Er zijn speciale websites die puur gericht zijn op crowdfunden (bijvoorbeeld http://www.oneplanetcrowd.com).


Mensen geven meestal niet zomaar geld weg. Ze willen er liefst iets voor terug. In ons geval krijgt iedereen die een bijdrage levert, een getekend exemplaar van het gedrukte levensverhaal. Alle donateurs worden ook vermeld in het boek als zijnde sponsor van het levensverhaal. Daarnaast is er ook een boekpresentatie (met een hapje en een drankje) waarbij alle donateurs aanwezig mogen zijn. Tijdens de boekpresentatie zal het mogelijk zijn om de verteller en de schrijver te ontmoeten.


Mensen die zich aanmelden kunnen aangeven of ze gebruik willen maken van de mogelijkheid tot crowdfunding.
Om crowdfunding succesvol te maken zal de publiciteit opgezocht moeten worden. Dit houdt in dat de deelnemer niet anoniem zijn verhaal kan doen.
Er zal een promotievideo worden opgenomen waarin de deelnemer aangeeft waarom mensen hem of haar moeten sponsoren.

Aanvraagformulier

Voor meer informatie kunt u gratis bellen naar: 0800-2356890. U kunt ook onderstaand formulier invullen zodat Frans Stalenhoef zelf telefonisch contact met u opneemt.

Het invullen van het aanvraagformulier is geheel vrijblijvend. Na het eerste telefonisch contact zal Frans een afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor in Utrecht maken. Er zijn geen kosten verbonden aan het eerste intakegesprek.

Als u met ons verder wilt gaan zal er een overeenkomst worden opgesteld. De kosten bedragen 3.900,-- (inclusief btw). Hiervoor krijgt u 25 boeken geleverd, die u onder uw familie of vrienden kunt verdelen. Een schrijver zal vijf keer bij u langs komen om u te interviewen.

Mochten de kosten een probleem zijn, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheid van crowdfunding. Uw levensverhaal zal dan betaald worden door andere mensen die uw verhaal interessant vinden.

Een aantal van onze schrijvers: