Waarom

Het (laten) schrijven van je verhaal kan van grote therapeutische waarde zijn. Mensen vinden er vaak aanvaarding, vergeving en rust door na of tijdens een ernstige ziekte, na het verlies van een dierbare of na het betrokken zijn bij een (ernstig) ongeval met grote gevolgen. Naast inzicht, levert een boek ook herinneringen op, anekdotes, en toont het een karakter en dromen en een boodschap voor de toekomst.

 

Een echt goed geschreven levensverhaal, gedrukt en gebonden, leidt tot veel vreugde van alle betrokkenen en de generaties die na je komen. Veel mensen beginnen er dan ook vol goede moed aan, maar het blijkt in 98 % van de gevallen niet mee te vallen. Jammer genoeg stoppen veruit de meeste mensen er dan ook binnen enkele weken mee.

Het is ook niet gemakkelijk om je eigen leven op deze manier in kaart te brengen; je staat er zelf veel te veel midden in.

 

Wij bieden je hierbij de mogelijkheid om jouw verhaal door een ervaren en toegewijde schrijver, met interesse in wat jij te vertellen hebt, te laten schrijven. Als je dit inspirerende avontuur met ons aangaat, heb jij over drie maanden een kostbaar boek in je handen; het boek over jouw leven.

 

Aan het schrijven van uw levensverhaal zijn kosten verbonden. Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze en de kosten.

Aanvraagformulier

Voor meer informatie kunt u gratis bellen naar: 0800-2356890. U kunt ook onderstaand formulier invullen zodat Frans Stalenhoef zelf telefonisch contact met u opneemt.

Het invullen van het aanvraagformulier is geheel vrijblijvend. Na het eerste telefonisch contact zal Frans een afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor in Utrecht maken. Er zijn geen kosten verbonden aan het eerste intakegesprek.

Als u met ons verder wilt gaan zal er een overeenkomst worden opgesteld. De kosten bedragen 3.900,-- (inclusief btw). Hiervoor krijgt u 25 boeken geleverd, die u onder uw familie of vrienden kunt verdelen. Een schrijver zal vijf keer bij u langs komen om u te interviewen.

Mochten de kosten een probleem zijn, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheid van crowdfunding. Uw levensverhaal zal dan betaald worden door andere mensen die uw verhaal interessant vinden.

Een aantal van onze schrijvers: